Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αλ. Τσίπρας: Ανοικτό το ενδεχόμενο επιπλέον μέτρων ελάφρυνσης

Τα μέτρα που, όπως είπε, αποκαθιστούν σταδιακά τις αδικίες τις οποίες γέννησαν η κρίση και τα μνημόνια, από τον Αύγουστο του 2018, ανέπτυξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του στη Βουλή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιπλέον ελαφρύνσεων στο τέλος του χρόνου, μιλώντας για θετική πορεία της οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή είναι μόνιμα και έχουν όχι μόνο φιλολαϊκό αλλά και φιλοαναπτυξιακό χαρακτήρα. «Το επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό απ' όσους μιλούν για κόλπα και για προεκλογικές παροχές», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα επιφέρουν επιπλέον ανάπτυξη και θα δώσουν δυνατότητες για πρόσθετα μέτρα ελάφρυνσης στο τέλος του χρόνου.

Ο κ. Τσίπρας ανέδειξε «την αντίφαση της αντιπολίτευσης η οποία από τη μία καταγγέλλει τα μέτρα και από την άλλη τα ψηφίζει - εμένα πάντως μου αρκεί που τα ψηφίζετε», είπε χαρακτηριστικά.

Τα μέτρα -σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό- αποκαθιστούν σταδιακά τις αδικίες που γέννησε η κρίση και τα μνημόνια, από τον Αύγουστο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου